Basiskennis taalonderwijs

Prijs: € 37,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basiskennis Taalonderwijs Basiskennis taalonderwijs is speciaal geschreven om pabostudenten voor te bereiden op de toetsing van de Kennisbasis taal. Alle onderdelen die in de kennisbasis worden getoet...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basiskennis Taalonderwijs
Basiskennis taalonderwijs is speciaal geschreven om pabostudenten voor te bereiden op de toetsing van de Kennisbasis taal. Alle onderdelen die in de kennisbasis worden getoetst komen op een samenhangende manier aan bod.
In een inleidend hoofdstuk wordt de opzet van de kennisbasis en de toetsing daarvan kort toegelicht. Daarna volgt een hoofdstuk over taal en taalonderwijs. Vervolgens wordt per domein van het taalonderwijs de leerstof voor de toets behandeld. Per hoofdstuk zijn de toetsdoelen vermeld en een aantal voorbeelden van meerkeuzevragen. In totaal zijn 125 voorbeelden van toetsvragen opgenomen. De antwoorden op deze toetsvragen staan achterin het boek.
Het boek bevat verder nog een lijst met alle begrippen die in de Kennisbasis taal getoetst worden.
Basiskennis taalonderwijs kan door studenten gebruikt worden om zich zelfstandig voor te bereiden op de toetsing van de Kennisbasis taal. Opleidingen kunnen het boek ook gebruiken voor systematische training voor de toetsing van de kennisbasis en van daaruit ook de koppeling maken met de praktijk van het onderwijs aan de hand van de opdrachten uit de laatste paragraaf van ieder hoofdstuk. Basiskennis taalonderwijs kan gebruikt worden naast de diverse handboeken en publicaties over taaldidactiek.
Antwoorden op de vragen in het boek zijn te vinden op de ondersteundende website www.basiskennistaalonderwijs.noordhoff.nl.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001822965
Auteur Huizenga. Henk Robbe. Rolf
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: