Basisstudie in het boekhouden

Prijs: € 68,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basisstudie in het boekhouden - hoofdboek Basisstudie in het boekhouden is hét basisboek boekhouden voor eerstejaars hbo- en wo-studenten. Een topper uit de succesvolle serie Voortgezette studie in he...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basisstudie in het boekhouden - hoofdboek
Basisstudie in het boekhouden is hét basisboek boekhouden voor eerstejaars hbo- en wo-studenten. Een topper uit de succesvolle serie Voortgezette studie in het boekhouden. De methode bestaat uit een theorie- en een opgavenboek. Met deze praktijkgerichte methode leg je de beste basis voor het vervolg van je studie en je professionele toekomst. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.basisstudieboekhouden.noordhoff.nl. Daar vind je toetsvragen en opgaven.
De nieuwe editie vertelt je alles over de actuele wetgeving en de administratieve verwerking van financiële feiten in ERP-systemen. De inleiding bij elk hoofdstuk geeft glashelder aan welke theorie je verwachten kunt. De integratiecasussen laten je heel duidelijk de samenhang tussen de verschillende onderwerpen zien. Speciale aandacht is er voor de aansluiting met de geautomatiseerde boekhouding. Met deze editie van Basisstudie in het boekhouden weet je zeker dat jij helemaal op de hoogte bent van de allernieuwste ontwikkelingen in het boekhouden. De meest betrouwbare weg naar een goed resultaat!
Basisstudie in het boekhouden is ook geschikt voor het praktijkdiploma boekhouden (PDB) en het diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).
Waarom kiezen voor Basisstudie in het boekhouden:
- hét standaardwerk voor eerstejaars hbo- en wo-studenten van economische opleidingen;
- geschikt voor praktijkopleidingen als PBD en MBA;
- met het aparte opgavenboek breng je de theorie in de praktijk!


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 8
ISBN/EAN 9789001820725
Auteur Kuppen, P.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: