Basisstudie in het boekhouden opgaven

Prijs: € 42,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Basisstudie in het boekhouden - opgavenboek Basisstudie in het boekhouden is al jaren hét basisbo...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Basisstudie in het boekhouden - opgavenboek
Basisstudie in het boekhouden is al jaren hét basisboek boekhouden binnen het hbo en wo, speciaal geschreven voor eerstejaars studenten. Een topper uit de succesvolle serie Voortgezette studie in het boekhouden. Met deze toegankelijke methode bereik je snel en doelgericht een optimaal resultaat. Gebruik je deze methode, dan weet je zeker dat je de allerbeste basis legt voor het vervolg van je studie en je professionele toekomst. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.basisstudieboekhouden.noordhoff.nl. Daar vind je toetsvragen en opgaven.
Bij het theorieboek hoort een apart opgavenboek, met gevarieerde opgaven, casussen en herhalingsopgaven. Met dit opgavenboek kun je de behandelde theorie gemakkelijk oefenen en in de praktijk brengen. Zeker weten dat je je de stof snel eigen maakt. Een groot deel van de uitwerkingen uit het opgavenboek staat op de ondersteunende website. Je kunt uitstekend zelfstandig met de methode aan de slag!
De methode is ook geschikt voor het praktijkdiploma boekhouden (PDB) en het diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).
Waarom kiezen voor Basisstudie in het boekhouden:
- hét standaardwerk voor eerstejaars hbo- en wo-studenten van economische opleidingen;
- met praktijkgerichte opgaven en casussen in het opgavenboek;
- ook geschikt voor praktijkopleidingen zoals PBD en MBA.Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 8
ISBN/EAN 9789001820749
Auteur Kuppen, P. Luit, F. van
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: