Basisvaardigheden Engels voor de Pabo

Prijs: € 28,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basisvaardigheden Engels voor de Pabo Wil je snel goed leren lesgeven in het Engels op de basisschool? Basisvaardigheden Engels voor de Pabo helpt je daarbij! Basisvaardigheden Engels voor de Pabo bie...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basisvaardigheden Engels voor de Pabo
Wil je snel goed leren lesgeven in het Engels op de basisschool? Basisvaardigheden Engels voor de Pabo helpt je daarbij! Basisvaardigheden Engels voor de Pabo biedt je Classroom English aan: het Engels dat nodig je hebt om de les te geven, ook wel Teacher Talk genoemd. De unieke code bij het boek geeft je toegang tot de bijbehorende website www.basisvaardighedenengels.noordhoff.nl, waar je extra digitale ondersteuning, waaronder een instaptoets en toetsvragen vindt.
Compleet met uitgewerkte adviezen voor verschillende lessituaties. Volledig afgestemd op de didactische principes van nĂș voor het geven van onderwijs in een moderne vreemde taal. Met Basisvaardigheden Engels voor de Pabo wordt elke les Engels van jou een succes! Daarnaast bevat het boek een schat aan praktische voorbeelden hoe je de grammatica en andere onderwerpen gemakkelijk aan de leerlingen kunt uitleggen. Met speciale aandacht voor de woordenschat. Kortom: een goede taalhulp voor elke (aankomende) leerkracht die zijn of haar taalvaardigheid Engels wil verbeteren of onderhouden.
Basisvaardigheden Engels voor de Pabo is geschreven door bekende auteurs die hebben meegewerkt aan de succesvolle basisschoolmethodes Take it Easy and Hello World. De auteurs hebben zeer veel ervaring met Engels in het basisonderwijs en op de Pabo.
Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Engels voor de Pabo:
- direct toepasbaar en uitgewerkt Engels voor verschillende lessituaties;
- gebaseerd op ervaringen uit de lespraktijk;
- 100% Classroom English - elke les een succes!


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001817251
Auteur Bakker, A. Mantel, B.
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: