Basisvaardigheden Rekenen voor de Pabo

Prijs: € 29,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basisvaardigheden Rekenen Basisvaardigheden Rekenen is een zelfstudie methode voor (aankomende) pabo-studenten om zelfstandig deficiënties op het gebied van rekenen weg te werken. Onderwerpen die aan ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basisvaardigheden Rekenen
Basisvaardigheden Rekenen is een zelfstudie methode voor (aankomende) pabo-studenten om zelfstandig defici├źnties op het gebied van rekenen weg te werken. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld verhoudingen, meten, breuken en rekenen met procenten. Naast het boek is er een uitgebreide website met veel digitaal oefenmateriaal.
Je start met de gratis digitale instaptoets. Na het maken van de instaptoets krijg je een advies op maat, dat verwijst naar de onderwerpen in het boek die nog niet voldoende beheerst worden. Met de derde druk is de hoofdstukindeling aangepast aan de indeling in de vier domeinen van de rekentoets. Dit maakt een nog zorgvuldiger voorbereiding op de toets mogelijk. Daarnaast is een aantal onderwerpen toegevoegd die strikt genomen niet getoetst zullen worden, maar die wel de mogelijkheid tot verdieping bieden en zo een aansluiting naar het vervolgonderwijs in de hogere leerjaren vergemakkelijken. Daarnaast is per hoofdstuk een extra paragraaf Doordenkers opgenomen. Deze biedt de mogelijkheid om op een uitdagende manier te oefenen met probleemoplossende strategie├źn.
Kijk voor meer informatie over de instaptoets of deze methode op: www.basisvaardighedenrekenen.noordhoff.nl.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001822972
Auteur Moor, E. de
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: