Basisvaardigheden toegepaste statistiek

Prijs: € 29,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek Wil jij je statistiekkennis en -vaardigheden snel op het ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek
Wil jij je statistiekkennis en -vaardigheden snel op het gewenste niveau brengen? Kies dan voor Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek! Een bondige opfris- en bijspijkercursus statistiek waarmee jij je kennis en vaardigheden in korte tijd op pijl brengt. De herziene editie geeft je van bepaalde moeilijke onderwerpen nu een nog betere uitleg. Ook biedt deze editie meer opgaven op verschillende niveaus en opgaven die toegespitst zijn op de beroepspraktijk. Met Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek kom je vérder! Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de bijbehorende website www.basisvaardighedentoegepastestatistiek.noordhoff.nl met o.a. instaptoetsen, vervolgtoetsen, oefenvragen en uitwerkingen van de opgaven.
Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek maakt deel uit van de succesvolle Serie Basisvaardigheden. Het bestaat uit een compact boekje en een ondersteunende website waarmee je gemakkelijk je beginniveau en voortgang kunt toetsen. Ideaal voor zelfstudie!
De stof in het boekje is overzichtelijk gestructureerd. Op de linker pagina vind je steeds de theorie en voorbeelden, op de rechterpagina opgaven. De theorie is opgedeeld in kleine stappen. Compleet met heldere praktijkvoorbeelden uit de beschrijvende statistiek, de verklarende statistiek en kansrekening.
Bijna 75 onderwerpen komen aan bod in deze uitgave. Alle havo-stof wordt behandeld en daarnaast nog een aantal hbo-onderwerpen.
Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek:
- dé ideale opfris- en bijspijkercursus statistiek voor het hele hbo;
- geschikt voor zelfstudie - theorie in hapklare brokken, veel oefenmogelijkheden.
- brengt je snel op het gewenste niveau!


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001831592
Auteur Reus, Gert-Jan Buuren, Hans van Buuren
Vakken Wiskunde

Anderen bestelden ook: