Basisveiligheid VCA

Prijs: € 40,38
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het Basisboek Veiligheid is didactisch goed opgezet lesboek en leidt op voor het diploma VCA-Basisveiligheid. De leerstof die voor een succesvol examen beheerst moet worden, is aangevuld met toelichti...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het Basisboek Veiligheid is didactisch goed opgezet lesboek en leidt op voor het diploma VCA-Basisveiligheid. De leerstof die voor een succesvol examen beheerst moet worden, is aangevuld met toelichtingen en praktijkvoorbeelden. De samenvattingen helpen bij het repeteren van de leerstof. De oefenvragen en oefenpuzzels maken het eenvoudiger om de leerstof op te nemen.


Door het maken van de vele extra examenvragen kan een kandidaat zich optimaal voorbereiden op het examen en krijgt ook inzicht in eigen vorderingen. Tevens is het boek voorzien van veel functionele fullcolourfoto's. Naast opleiden voor het diploma VCA-Basisveiligheid wordt bij de gebruikers van de boeken bewustwording gecreëerd voor risico’s op de werkvloer.


Het Basisboek Veiligheid is volgens veel docenten een gewaardeerd didactisch concept. Dit is de 9e druk, op basis van VCA versie 2008/5.1. Met ingang van 1 september 2017 zijn de nieuwe eind- en toetstermen van SSVV/Ecabo van kracht. De belangrijkste doelstelling hiervan is: kennis aanbieden die tot toepassing in de werkpraktijk leidt. De huidige 9e druk van dit boek is didactisch reeds zodanig opgebouwd dat ruim voldaan wordt aan deze eis.


Vanaf 1 september 2017 kunnen kandidaten oefenen met de examenvragen-nieuwe stijl op www.vcaexamentraining.nl. Bij ieder boek zit een voucher voor een maand gratis toegang.

Praktijkopleider bij GPM Training & Consult. Tevens veiligheidskundige, bedrijfskundige, arboconsultant, auditor en auteur. Hij ontwikkelde veel trainingen voor bedrijven en is betrokken bij diverse opleidingen voor arboprofessionals. Zijn werkwijze en inzichten zijn gevormd door meer dan 30 jaar praktijkervaring in dit werkveld, bij overheid, multinationals en MKB.

Uitgever Kerckebosch Uitgeverij BV
Druk 9
ISBN/EAN 9789067205689
Auteur Groot, G. de
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: