Bedrijfseconomie Voor De Collectieve Sector

Prijs: € 29,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Bedrijfseconomie voor de collectieve sector De financieel-economische bedrijfsvoering in de collectieve sector is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. Werden er vroeger nauwelijks overeenkomste...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Bedrijfseconomie voor de collectieve sector

De financieel-economische bedrijfsvoering in de collectieve sector is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. Werden er vroeger nauwelijks overeenkomsten gesignaleerd tussen de collectieve sector en het bedrijfsleven, inmiddels vormt de bedrijfseconomische benadering een belangrijk gezichtspunt in de openbare financiƫn.
Bedrijfseconomie voor de collectieve sector is een studieboek over de toepassing van bedrijfseconomische methoden en technieken in de collectieve sector. Het boek verkent niet alleen de mogelijkheden maar ook de grenzen van die toepassing.
De voorloper van deze uitgave heeft zijn sporen in het onderwijs al verdiend. Ook voor wie zich 'in de praktijk' bezighoudt met de bedrijfsvoering in de collectieve sector is dit boek van dienst. Bij het boek hoort een uitgebreid digitaal werkboek met bij de leerstof behorende vragen, cases en uitwerkingen.
Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 1
ISBN/EAN 9789046900956
Auteur Mol, N.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: