Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1

Prijs: € 38,40
Verwachte levertijd: Niet op voorraad

Omschrijving

Dit boek vormt samen met deel 2 en een website de methode Bedrijfseconomie voor de horeca. De twee boeken zijn de leidraad en kunnen ook los van de website worden gehanteerd. De website dient voor ext...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Dit boek vormt samen met deel 2 en een website de methode Bedrijfseconomie voor de horeca. De twee boeken zijn de leidraad en kunnen ook los van de website worden gehanteerd. De website dient voor extra en verdere verdieping, ondersteuning en visualisatie van de onderwerpen voor leerling en docent en past uitstekend in een digitale leeromgeving. Hier vindt u ook uitgebreidere en de meest recente informatie en uitleg over de methode. Elk hoofdstuk in dit boek begint met een beknopt overzicht van de stof. De theorie wordt beschreven, vervolgens toegepast in de voorbeelden en tenslotte getoetst met opgaven. Ieder hoofdstuk wordt ook nog eens afgesloten met herhalingsopgaven. Het geheel wordt inzichtelijker gemaakt met foto’s, korte praktijkverhaaltjes en tekeningen. Aan het einde van het boek is een begrippenindex inclusief de omschrijvingen opgenomen. De methode geeft invulling aan de opleiding tot horecaondernemer en is afgestemd op het MBO kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij (niveau 4). De methode is daarom ook geschikt voor gebruik in de eerste fase op de HBO hotelscholen.
Uitgever SVH
Druk 2
ISBN/EAN 9789074625555
Auteur Kooten, E. van
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: