Bedrijfseconomische analyses

Prijs: € 71,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Bedrijfseconomische Analyses Bedrijfseconomische analyses behoort inmiddels tot de standaardliteratuur van de Nederlandse bedrijfseconomie. Meer dan 100.000 hoger opgeleiden hebben via dit boek hun ee...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Bedrijfseconomische Analyses
Bedrijfseconomische analyses behoort inmiddels tot de standaardliteratuur van de Nederlandse bedrijfseconomie. Meer dan 100.000 hoger opgeleiden hebben via dit boek hun eerste kennismaking met bedrijfseconomie gehad. Bedrijfseconomische Analyses behandelt bedrijfseconomische vraagstukken vanuit het perspectief van het management. Op de bijbehorende website www.bedrijfseconomischeanalyses.noordhoff.nl kun je terecht voor meerkeuzevragen met feedback, jaarverslagen, Excel uitwerksjablonen van bepaalde opgaven uit het boek en uitwerkingen en antwoorden.
Deze herziene zevende en volledig geactualiseerde druk houdt vast aan dezelfde opbouw; elk hoofdstuk heeft dezelfde opbouw met een inleidende case, paragrafen met leerstof, samenvatting, lijst met nieuwe begrippen en toetsvraagstuk. Met het opgavenboek kun je je inzicht en vaardigheden verdiepen. Een uitgebreide case in het laatste hoofdstuk van het boek brengt de stof van het hele boek bij elkaar. In het opgavenboek vind je specifieke vragen over deze case.
Voor deze gedegen kennismaking met het totale vakgebied is voorkennis van bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie niet vereist. Het boek bestaat uit drie delen: Cost- en Management Accounting, Financiering en Externe Verslaggeving. Het legt een brede basis voor verdere studie op deze gebieden.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 7
ISBN/EAN 9789001809515
Auteur Blommaert, A.M.M.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: