Bedrijfskunde de basis

Prijs: € 56,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Bedrijfskunde. De basis is een compacte en heel toegankelijke inleiding op de besturingsvraagstukken waarmee het management van organisaties te maken heeft. Aan de orde komen de besturing van het prod...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Bedrijfskunde. De basis is een compacte en heel toegankelijke inleiding op de besturingsvraagstukken waarmee het management van organisaties te maken heeft. Aan de orde komen de besturing van het productieproces, de geldstroom en mensen in de organisatie. Bedrijfskunde. De basis onderscheidt zich van andere boeken door een integrale benadering van de organisatie als technisch, financieel-economisch en sociaal systeem.

Elk hoofdstuk start met een casus vanuit de beroepspraktijk. De bespreking van de theorie die daarop volgt wordt steeds afgewisseld met een scala aan praktijkvoorbeelden.

In deze derde druk zijn vraagstukken en cases als afsluiting van een hoofdstuk opgenomen, waardoor je de theorie in praktijk kan brengen. Bovendien wordt deze herziening ondersteund met de bijbehorende website. De website biedt: Toetsen met feedback en studieadvies, open vragen en cases. Met de Campuz Creditcard bij het boek met persoonlijke code, heb je toegang tot het online boek.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001814236
Auteur Alblas, G.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: