Bedrijfsrecht op een bedrijfskundige manier

Prijs: € 70,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De vernieuwde versie van Bedrijfsrecht op een bedrijfskundige manier is een innovatie in de bedrijfsjuridische literatuur. In plaats van een juridische invalshoek hanteert de auteur een bedrijfskundig...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De vernieuwde versie van Bedrijfsrecht op een bedrijfskundige manier is een innovatie in de bedrijfsjuridische literatuur. In plaats van een juridische invalshoek hanteert de auteur een bedrijfskundige benadering die de vorm en inhoud van het boek bepaalt.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Het boek is ingedeeld naar verschillende managementfuncties: elk hoofdstuk laat zich als het ware bestuderen alsof het de juridische agenda is van de personeelsmanager, commercieel manager, financieel manager, productiemanager of van het strategisch topmanagement.

Deze 5e editie is geactualiseerd. De volgende aanpassingen zijn onder andere in de tekst opgenomen: het Gewestelijk Arbeidsbureau (CWI) heet sinds kort het UWV-Werkbedrijf, er is een wettelijk verplicht Bel-me-niet-register ingevoerd voor telemarketing en de OPTA heeft forse boetes opgelegd voor overtredingen van het spamverbod. Natuurlijk is ook nieuwe rechtspraak verwerkt, zoals het Greenpeace-arrest over de uitleg van de ketenregeling in de Flexwet, een arrest van het Europese Hof van Justitie over het merkrecht voor luxueuse artikelen en uiteraard ook de strafzaak in hoger beroep tegen de voormalige Ahold-top.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001779979
Auteur Brack, A.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: