Begrippenlijst / samenvatting bij overzicht jaarverslaggeving

Prijs: € 13,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het boek Jaarverslaggeving van dr. Peter Epe en drs. Wim Koetzier is het complete standaardwerk voor de studie in externe verslaggeving op hbo/WO niveau. Deze samenvatting/begrippenlijst geeft een ove...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het boek Jaarverslaggeving van dr. Peter Epe en drs. Wim Koetzier is het complete standaardwerk voor de studie in externe verslaggeving op hbo/WO niveau. Deze samenvatting/begrippenlijst geeft een overzicht van de belangrijke begrippen per hoofdstuk/paragraaf uit de zesde druk. De begrippenlijst/samenvatting is gemaakt om het studeren van de student in dit vakgebied te vereenvoudigen. De student krijgt op deze manier een overzicht in hoofdlijnen. In deze samenvatting wordt verwezen naar het boek Jaarverslaggeving. Voor het juiste begrip en context is het hoofdboek onontbeerlijk.

Per (sub)paragraaf zijn de definities en waar relevant opsommingen en formules weergegeven zodat de kern van die paragraaf duidelijk is en een kapstok is voor verdere studie. De student kan het optimaal inzetten voor het herhalen van de kern van de stof.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001814045
Auteur Koetzier, W.
Vakken handel en administratie

Anderen bestelden ook: