Belastingwetten 2016 (pocket-editie)

Prijs: € 28,95
Verwachte levertijd: Niet op voorraad

Omschrijving

Onmisbaar voor elke student of professional die zich bezig houdt met belastingrecht; de pocket belastingwetten 2016 van Wolters Kluwer! De pocket bevat alle belangrijke – per januari 2016 - geldende w...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Onmisbaar voor elke student of professional die zich bezig houdt met belastingrecht; de pocket belastingwetten 2016 van Wolters Kluwer!
De pocket bevat alle belangrijke – per januari 2016 - geldende wetgeving. Na dit tijdstip in werking tredende wetgeving staat hier ook in, omdat dat van groot praktische belang is. Hierbij gaat het om de meest relevante wettelijke bepalingen voor de praktijk voor zover de wijzigingen daarvan al in het Staatsblad zijn gepubliceerd en voor zover de inwerkingtredingsdatum van die wijzigingen bekend is. De toekomstige versie van het wetsartikel staat cursief na de per januari geldende tekst. Ook vind jein deze pocket bepalingen van overgangsrecht, omdat deze ook voor de praktijk belangrijk zijn.
Eenvoudig en doelgericht
De opzet van het boek is zeer doelgericht. Voor het vereenvoudigen van het gebruik van de teksten, zijn bij de wet- en regelgeving in de marge kernachtige omschrijvingen aangebracht. Deze zogenaamde margeteksten behoren niet tot de officiële teksten. In de belangrijkste wetten staan ook verwijzingen naar lagere regelgeving.
Toegang tot handige online versie
Je kunt als gebruiker van Belastingwetten gratis gebruikmaken van de online tool. Bij aanschaf van het boek krijg je een unieke code waarmee je kunt inloggen op de bijbehorende website voor de online versie van Belastingwetten.
Zo heb je altijd de juiste wet- en regelgeving bij de hand en profiteer je van de voordelen:
- Dagelijks actueel
- Meerdere zoekingangen
- Bookmarks plaatsen: handig je favoriete artikel terugvinden
- Tekst markeren
- Toegang via desktop, laptop, smartphone en tablet
- Margekopjes
- Notities maken: maak je eigen aantekeningen (bijvoorbeeld verwijzing naar jurisprudentie of nieuw wetsvoorstel)
- Artikelen delen (Twitter, e-mail)
Uitgever Kluwer bv
Druk 47
ISBN/EAN 9789013131772
Auteur Onbekend
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: