Bespiegeling - Kunsten in samenhang licentie digitaal voor iPad havo/vwo kunst (A4L)

Prijs: € 24,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang is de geheel vernieuwde editie van de succesvolle methode ‘De Bespiegeling’, de veel gebruikte methode kunst in het voortgezet onderwijs. De vernieuwde metho...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang is de geheel vernieuwde editie van de succesvolle methode ‘De Bespiegeling’, de veel gebruikte methode kunst in het voortgezet onderwijs. De vernieuwde methode sluit volledig aan op het examenprogramma KUA. De juiste mix van leerstof en vaardigheden, prikkelende afbeeldingen, anekdotes en originele verbanden dragen bij aan de beleving van kunst. Bespiegeling heeft extra aandacht voor actuele kunst van na 2000, nieuwe media en low-art.
Het complete aanbod van de methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang omvat één tekstboek vwo/havo, een opdrachtenboek vwo Tweede Fase, een opdrachtenboek havo Tweede Fase, digitale licenties, digitaal les- en docentenmateriaal en een zeer uitgebreid aanbod hoogwaardige RTTI-toetsen. Bespiegeling is er voor elk type onderwijs: u kunt aan de slag met boeken, volledig digitaal of een combinatie van beiden. De digitalisering van Bespiegeling is doeltreffend, omdat zij intuïtief werkt met échte toegevoegde waarde: uitlegvideo’s en drills.
Licentie iPad
Met de digitale licentie voor gebruik op de iPad kunt u volledig digitaal aan de slag, zonder gebruik van de boeken. De gebruiker krijgt de toegang tot al het lesmateriaal van de gehele methode. Deze licentie geeft toegang tot het digitale tekstboek, de twee digitale opdrachtenboeken en natuurlijk alle aanvullende ICT van de gehele methode: de uitlegvideo’s en de adaptieve drills.
Auteurs: Emiel Heijnen, Steffen Keuning, Michiel Maas en Jappe Groenendijk
Uitgever Staal&Roeland Digitaal
Druk 0
ISBN/EAN 9789492000323
Auteur Groenendijk, J.
Vakken ckv2

Anderen bestelden ook: