Bespiegeling - Kunst sam lic boekverv havo/vwo bov.bw (W4L)

Prijs: € 24,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

BESPIEGELING – Kunsten in samenhang, de meest gebruikte methode Kunst Algemeen in het vo, is volledig herzien en sluit nu 100% aan op het examen. De kracht van BESPIEGELING is dat de verschillende kun...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

BESPIEGELING – Kunsten in samenhang, de meest gebruikte methode Kunst Algemeen in het vo, is volledig herzien en sluit nu 100% aan op het examen. De kracht van BESPIEGELING is dat de verschillende kunstdisciplines in samenhang met elkaar worden gepresenteerd. De stof is geschreven vanuit de tijdvakken en invalshoeken zoals die genoemd worden in het examenprogramma. De leerstof van elk hoofdstuk wordt gegroepeerd rondom een aantal thema’s. De heldere structuur en vormgeving maken de methode erg overzichtelijk. De opdrachtenboeken volgen de hoofdstukken uit het tekstboek op de voet met helder ingedeelde typen vragen. BESPIEGELING biedt een uitgebalanceerde mix van kennis, vaardigheden, prikkelende afbeeldingen en anekdotes. Er is extra aandacht voor actuele kunst van na 2000, nieuwe media en low-art. BESPIEGELING sluit aan bij het onderwijs zoals dat op uw school wordt gegeven. U kunt aan de slag met boeken, u kunt volledig digitaal werken of u werkt met een combinatie van beide.
Voor scholen die volledig digitaal willen werken, is er de boekvervangende licentie. Deze licentie is geschikt voor praktisch alle devices en geeft toegang tot de digitale versie van de boeken en natuurlijk het digitaal aanvullend materiaal: fragmenten, uitlegvideo’s en interactieve oefeningen (drills). We maken voor het gebruik van het digitale materiaal onderscheid in licenties tussen de iPad via App4Learning en andere devices.
Uitgever Staal en Roeland Digitaal
Druk 0
ISBN/EAN 9789492000330
Auteur Groenendijk, J.
Vakken ckv2

Anderen bestelden ook: