Bespiegeling - Kunsten in samenhang licentie leerling ict (W4L)

Prijs: € 6,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang is de geheel vernieuwde editie van de succesvolle methode ‘De Bespiegeling’, de veel gebruikte methode kunst in het voortgezet onderwijs. De vernieuwde metho...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang is de geheel vernieuwde editie van de succesvolle methode ‘De Bespiegeling’, de veel gebruikte methode kunst in het voortgezet onderwijs. De vernieuwde methode sluit volledig aan op het examenprogramma KUA. De juiste mix van leerstof en vaardigheden, prikkelende afbeeldingen, anekdotes en originele verbanden dragen bij aan de beleving van kunst. Bespiegeling heeft extra aandacht voor actuele kunst van na 2000, nieuwe media en low-art.
Het complete aanbod van de methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang omvat één tekstboek vwo/havo, een opdrachtenboek vwo Tweede Fase, een opdrachtenboek havo Tweede Fase, digitale licenties, digitaal les- en docentenmateriaal en een zeer uitgebreid aanbod hoogwaardige RTTI-toetsen. Bespiegeling is er voor elk type onderwijs: u kunt aan de slag met boeken, volledig digitaal of een combinatie van beiden. De digitalisering van Bespiegeling is doeltreffend, omdat zij intuïtief werkt met échte toegevoegde waarde: uitlegvideo’s en drills.
Licentie leerling ICT
De Leerling ICT licentie is bedoeld voor gebruik naast de papieren boeken en is op elke device te gebruiken. Deze losse licentie biedt de leerlingen alle aanvullende ICT van de gehele methode: de uitlegvideo’s en de adaptieve drills. Deze licentie geeft echter geen toegang tot de digitale boeken. De licentie is geschikt voor alle devices, inclusief de smartphone!
Auteurs: Emiel Heijnen, Steffen Keuning, Michiel Maas en Jappe Groenendijk
Uitgever Staal&Roeland Digitaal
Druk 0
ISBN/EAN 9789492000316
Auteur Groenendijk, J.
Vakken ckv2

Anderen bestelden ook: