Bespiegeling - Kunsten in samenhang opdrachtenboek havo kunst algemeen

Prijs: € 22,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang is de geheel vernieuwde editie van de succesvolle methode ‘De Bespiegeling’, de veel gebruikte methode kunst in het voortgezet onderwijs. De vernieuwde metho...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang is de geheel vernieuwde editie van de succesvolle methode ‘De Bespiegeling’, de veel gebruikte methode kunst in het voortgezet onderwijs. De vernieuwde methode sluit volledig aan op het examenprogramma KUA. De juiste mix van leerstof en vaardigheden, prikkelende afbeeldingen, anekdotes en originele verbanden dragen bij aan de beleving van kunst. Bespiegeling heeft extra aandacht voor actuele kunst van na 2000, nieuwe media en low-art.
Het complete aanbod van de methode Bespiegeling- Kunsten in samenhang omvat één tekstboek vwo/havo, een opdrachtenboek vwo Tweede Fase, een opdrachtenboek havo Tweede Fase, digitale licenties, digitaal les- en docentenmateriaal en een zeer uitgebreid aanbod hoogwaardige RTTI-toetsen. Bespiegeling is er voor elk type onderwijs: u kunt aan de slag met boeken, volledig digitaal of een combinatie van beiden. De opdrachtenboeken volgen het tekstboek: door de heldere nummering en verwijzingen kunnen leerlingen zelfstandig de leerstof verwerken. De digitalisering van Bespiegeling is doeltreffend, omdat zij intuïtief werkt met échte toegevoegde waarde: uitlegvideo’s en drills.
Opdrachtenboek havo
Het opdrachtenboek bestaat uit zes modules die overeenkomen met de zes examenonderwerpen. Het havo-examen bestaat uit drie examenonderwerpen, waarvan er 1 tweejaarlijks wisselt. Een module is opgebouwd uit introductie-, start-, focus en researchopdrachten. De introductieopdrachten zijn bedoeld als eerste kennismaking met het examenonderwerp. Na de introductieopdrachten volgen, per thema, de start- en focusopdrachten. De startvragen helpen je de hoofdzaken van de tekst te begrijpen en te onthouden. Vergelijkbaar met hoe de examens van kunst algemeen zijn opgebouwd, bestaan de focusopdrachten uit een vragenblok per thema. Deze opdrachtenblokken zijn bedoeld als examentraining. Elke module wordt afgesloten met enkele researchopdrachten die de leerling de kans biedt om zelf actief en creatief een deel van de leerstof te verwerken. Achterin in het opdrachtenboek vind je een overzichtelijk lijst met vakdisciplinebegrippen.
Auteurs: Emiel Heijnen, Steffen Keuning, Michiel Maas en Jappe Groenendijk
Uitgever Staal & Roeland
Druk 1
ISBN/EAN 9789492000293
Auteur Groenendijk, J.
Vakken ckv2

Anderen bestelden ook: