Bespiegeling - Kunsten in samenhang tekstbk havo/vwo bovenbw

Prijs: € 55,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

BESPIEGELING – Kunsten in samenhang, de meest gebruikte methode Kunst Algemeen in het vo, is volledig herzien en sluit nu 100% aan op het examen. De kracht van BESPIEGELING is dat de verschillende kun...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

BESPIEGELING – Kunsten in samenhang, de meest gebruikte methode Kunst Algemeen in het vo, is volledig herzien en sluit nu 100% aan op het examen. De kracht van BESPIEGELING is dat de verschillende kunstdisciplines in samenhang met elkaar worden gepresenteerd. De stof is geschreven vanuit de tijdvakken en invalshoeken zoals die genoemd worden in het examenprogramma. De leerstof van elk hoofdstuk wordt gegroepeerd rondom een aantal thema’s. De heldere structuur en vormgeving maken de methode erg overzichtelijk. De opdrachtenboeken volgen de hoofdstukken uit het tekstboek op de voet met helder ingedeelde typen vragen. BESPIEGELING biedt een uitgebalanceerde mix van kennis, vaardigheden, prikkelende afbeeldingen en anekdotes. Er is extra aandacht voor actuele kunst van na 2000, nieuwe media en low-art. BESPIEGELING sluit aan bij het onderwijs zoals dat op uw school wordt gegeven. U kunt aan de slag met boeken, u kunt volledig digitaal werken of u werkt met een combinatie van beide.
Het tekstboek telt in totaal negen hoofdstukken en bevat naast alle leerstof ook een register en verklarende woordenlijst met de belangrijkste begrippen uit de kunstdisciplines. In chronologische volgorde wordt vanuit een westerse invalshoek de geschiedenis van beeldende kunst, dans, drama en muziek behandeld.
Uitgever Staal en Roeland
Druk 2
ISBN/EAN 9789492000286
Auteur Groenendijk, J.
Vakken ckv2

Anderen bestelden ook: