Blackbirds Classics

Prijs: € 15,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Blackbirds Classics (16+) bestaat uit: - Macbeth - The Scarlet Letter - The Picture of Dorian Gray Macbeth - William Shakespeare Krijgsheer Macbeth is een trouwe vazal van de Schotse koning. Op een d...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Blackbirds Classics (16+) bestaat uit:
- Macbeth
- The Scarlet Letter
- The Picture of Dorian Gray

Macbeth - William Shakespeare
Krijgsheer Macbeth is een trouwe vazal van de Schotse koning. Op een dag voorspellen drie heksen hem dat hij ooit koning van Schotland zal worden. Ambitieus als hij is en aangemoedigd door zijn vrouw besluit hij het lot een handje te helpen en doodt hij koning Duncan. Eenmaal op de troon ontwikkelt hij zich tot een wrede tiran, die steeds meer moorden nodig heeft om zich te kunnen handhaven.

The Scarlet Letter - Nathaniel Hwathorne
Hester Prynne is een aantrekkelijke jonge vrouw. Maar ze is ook een uitgestotene. In de ogen van de mensen uit haar omgeving heeft ze een onvergeeflijke zonde begaan: iedereen weet dat haar dochter Pearl het product is van een onwettige affaire. Maar niemand weet wie de vader is.

The Picture of Dorian Gray - Oscar Wilde
Dorian Gray is jong, rijk en bloedmooi. Eigenschappen waardoor hij ten prooi valt aan twee mannen die het lot van zijn verdere leven zullen bepalen: de genotzuchtige levensgenieter Lord Henry Wotton en de schilder Basil Hallward.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001811396
Auteur Noordhoff
Vakken Engels

Anderen bestelden ook: