Blokboek redactiesommen plus

Prijs: € 6,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen
 

Omschrijving

Slimme rekenaars moeten geprikkeld en uitgedaagd worden hun eigen oplossingen te bedenken. In Blokboek Redactiesommen Plus wordt deze mogelijkheid geboden dankzij veel variatie in uiteenlopende oploss...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Slimme rekenaars moeten geprikkeld en uitgedaagd worden hun eigen oplossingen te bedenken. In Blokboek Redactiesommen Plus wordt deze mogelijkheid geboden dankzij veel variatie in uiteenlopende oplossingsmethoden. De vraagstukjes zijn gecompliceerd en stimuleren het logisch denken.
Blokboek Redactiesommen Plus sluit aan bij de andere delen uit de serie Redactiesommen. Dit deel omvat echter zestien hoofdstukken met steeds tien vraagstukken, waarbij bewust gekozen is voor open vragen. Er is namelijk per vraag ruimte om de berekeningen op te schrijven. Het gaat hierbij niet alleen om het juiste antwoord, maar om de oplossingsstrategie. Deze kan soms op een cijfermatige wijze verkregen worden, dan weer via wiskundige logica.
Blokboek Redactiesommen Plus is te gebruiken tijdens het zelfstandig werken, zowel individueel als klassikaal in de (plus)groepen7 en 8. De kinderen kunnen zelf hun berekeningen en antwoorden vergelijken in het antwoordenboek.
Uitgever Kinheim Marketing bv
Druk 1
ISBN/EAN 9789060523551
Auteur Vlugt, W. de
Vakken Wiskunde
Prijs: € 6,50

Anderen bestelden ook: