Hoe-boek voor de coach

Prijs: € 34,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt hen met meer kracht en vertrouwen zelf hun koers uit laten zetten. Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar soms zou je als c...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt hen met meer kracht en vertrouwen zelf hun koers uit laten zetten. Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar soms zou je als coach (nóg) beter willen weten hoe je een specifieke interventie inzet.

Voorbeelddialogen en gespreksmodellenDat staat in dit "HOE-boek voor de coach" in uiterst praktische hoe-bewoordingen: Hoe confronteer je? Hoe speel je in op stress? Hoe werk je aan perspectiefverbreding? Hoe werk je met polariteiten? Of: hoe doe je niks? In een dertigtal HOE"s staan voorbeelddialogen, vragenlijsten, (gespreks)modellen en checklists. Daarnaast hebben de auteurs ook een stevige visie op coaching neergezet.

Mogelijke interventies in coachtrajectenHet "HOE-boek voor de coach" is daarmee een heel waardevol en praktisch boek voor iedereen die professioneel met coaching aan de slag wil of is, boordevol mogelijke interventies in een coachtraject.
Uitgever Uitgeverij Thema
Druk 11
ISBN/EAN 9789058710093
Auteur Crasborn, J.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: