Boekhouden geboekstaafd 2

Prijs: € 80,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Boekhouden geboekstaafd 2 Boekhouden geboekstaafd 2 is hét standaardwerk voor de bedrijfsadministratie en de fabricageboekhouding. De achtste druk van Boekhouden geboekstaafd 2 is grondig herzien. De ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Boekhouden geboekstaafd 2
Boekhouden geboekstaafd 2 is hét standaardwerk voor de bedrijfsadministratie en de fabricageboekhouding. De achtste druk van Boekhouden geboekstaafd 2 is grondig herzien. De teksten zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geschreven. Ook zijn meer Engelse termen toegevoegd voor een betere aansluiting op de gangbare Engelse en Amerikaanse vakliteratuur. Inhoudelijk zijn een aantal onderwerpen die in de praktijk nauwelijks meer voorkwamen, vervallen of sterk ingekort. De Erp-benadering is verder uitgewerkt. Er is gekozen voor een opzet die geheel onafhankelijk is van de gebruikte software.
Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.boekhoudengeboekstaafd2.noordhoff.nl. Via het uitwerkingenboek vind je op de site webcasts: uitwerkingen met gesproken woord. Ook staan er extra tentamenopgaven en Excel-uitwerkbladen.
Een no-nonsense uitgave die je doelgericht voorbereidt op een professionele uitvoering van dit vakgebied. Toegankelijk en prettig leesbaar, volledig actueel. Een onmisbaar houvast voor als je succesvol wilt zijn, nu in je opleiding en straks in de praktijk! Bij het hoofdboek hoort een apart opgavenboek en een apart uitwerkingenboek. Compleet met een ondersteunende website met handige online tools.
Waarom kiezen voor Boekhouden geboekstaafd 2:
- hét standaardwerk voor de bedrijfsadministratie en de fabricageboekhouding;
- herziene editie volledig actueel en aantrekkelijk geschreven;
- met uitgebreide online ondersteuning - inclusief webcasts!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 8
ISBN/EAN 9789001836658
Auteur Fuchs, H.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: