Boekhouden geboekstaafd 2 Opgaven

Prijs: € 45,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Boekhouden geboekstaafd 2 - Opgavenboek Boekhouden geboekstaafd 2 is hét standaardwerk voor de bedrijfsadministratie en de fabricageboekhouding. De methode bestaat uit een hoofdboek, opgavenboek en ee...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Boekhouden geboekstaafd 2 - Opgavenboek
Boekhouden geboekstaafd 2 is hét standaardwerk voor de bedrijfsadministratie en de fabricageboekhouding. De methode bestaat uit een hoofdboek, opgavenboek en een uitwerkingenboek. De achtste druk van het hoofdboek Boekhouden geboekstaafd 2 is grondig herzien en herschreven. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.boekhoudengeboekstaafd2.noordhoff.nl. Via het uitwerkingenboek vind je op de site webcasts: uitwerkingen met gesproken woord. Ook extra tentamenopgaven en Exceluitwerkbladen.
Met het opgavenboek verwerk je de theorie uit het hoofdboek. Het opgavenboek is sterk uitgebreid ten opzichte van eerdere edities. Vrijwel elk hoofdstuk eindigt met een grote casus die niet alleen de stof van het betrokken hoofdstuk omvat maar ook onderwerpen uit de hoofdstukken daarvoor. De perfecte manier om de stof snel in te slijpen en te onthouden. Gegarandeerd de beste voorbereiding voor je tentamens.
Waarom kiezen voor Boekhouden geboekstaafd 2 - Opgavenboek:
- opgaven bij het succesvolle herziene hoofdboek Boekhouden geboekstaafd 2;
- compleet met apart bijbehorend uitwerkingenboek;
- uitgebreide online ondersteuning - inclusief webcasts!


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 8
ISBN/EAN 9789001836665
Auteur Fuchs, H.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: