Breingeheimen studievaardigheden III (vmbo-t/hv) handleiding

Prijs: € 24,90
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Lesvoorstellen De handleiding Breingeheimen studievaardigheden III bevat lesvoorstellen voor 27 lessen. Door de lesvoorstellen te gebruiken, haalt u eenvoudig en zonder veel voorbereidingstijd het bes...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Lesvoorstellen
De handleiding Breingeheimen studievaardigheden III bevat lesvoorstellen voor 27 lessen. Door de lesvoorstellen te gebruiken, haalt u eenvoudig en zonder veel voorbereidingstijd het beste uit de lessen.

De lessen kunnen tijdens één schooljaar gegeven worden of verdeeld worden over twee schooljaren. Iedere les is opgebouwd uit de onderdelen Weten, Ervaren, Doen en Begrijpen. Door de activiteiten die hierbij horen, krijgen de leerlingen grip op de vaardigheid die centraal staat in de les.
Groepsactiviteiten en zelfstandig werken
Groepsactiviteiten bevorderen dat leerlingen samenwerken, van elkaar leren en goed met elkaar omgaan. Voor het leren is dat ook van belang. Uit onderzoek blijkt dat goede relaties in de klas de leerprestaties bevorderen. Naast groepsactiviteiten werken de leerlingen in iedere les aan opdrachten die ze zelfstandig kunnen uitvoeren.
Studiedag
Met de handleiding kunt u zelfstandig aan de slag, maar een studiedag of -middag volgen voor een vliegende start is ook mogelijk.
Uitgever Princep educatief
Druk 1
ISBN/EAN 9789079815128
Auteur Schulte, J.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: