Breinkennis voor opvoeding en onderwijs

Prijs: € 32,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Wat kan hersenonderzoek voor opvoeding en onderwijs betekenen? Wat zijn de geheimen van ons brein en hoe kunnen we die gebruiken in onze lessen? Je vindt het antwoord snel in Breinkennis voor opvoedin...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Wat kan hersenonderzoek voor opvoeding en onderwijs betekenen? Wat zijn de geheimen van ons brein en hoe kunnen we die gebruiken in onze lessen? Je vindt het antwoord snel in Breinkennis voor opvoeding en onderwijs. Het eerste en enige leerboek dat je meer vertelt over hersenonderzoek en de relatie met het onderwijs. Daar kun jij je voordeel mee doen voor de klas!
Breinkennis voor opvoeding en onderwijs bespreekt de bouw, werking en ontwikkeling van de menselijke hersenen. Het boek laat je zien wat dat in de praktijk betekent voor het onderwijs of de opvoeding. Aan bod komen: het emotionele en sociale brein, denken en leren in de prefrontale cortex, het geheugen, bijzondere kenmerken van het puberbrein en verschillen tussen meisjes en jongens.
Het boek helpt je de ontwikkeling en het leren van elk kind trefzeker te begeleiden en te stimuleren. Een eyeopener en sterk houvast voor elke (aankomende) professional in het onderwijs.
Waarom kiezen voor Breinkennis voor opvoeding en onderwijs:
- enige uitgave op dit gebied voor het onderwijs;
- helpt je elk kind zelfverzekerd te begeleiden en te stimuleren;
- sterk houvast - voor als je het beste uit élk kind wilt halen!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001834388
Auteur Vreugdenhil, Kees
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: