Brugboek Bedrijfseconomie Deel Opgaven

Prijs: € 43,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit opgavenboek hoort bij Brugboek bedrijfseconomie (ISBN 978 90 395 2609 5), een uitgave die een heldere beschrijving geeft van het vak bedrijfseconomie, waarbij het onderscheid tussen liquiditeit en...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Dit opgavenboek hoort bij Brugboek bedrijfseconomie (ISBN 978 90 395 2609 5), een uitgave die een heldere beschrijving geeft van het vak bedrijfseconomie, waarbij het onderscheid tussen liquiditeit en resultaten op de voorgrond staat. In dit opgavenboek is elk hoofdstuk uit het theorieboek voorzien van opdrachten met verschillende complexiteit. Het biedt daarmee voldoende oefenstof om de student inzicht te geven in ingaande en uitgaande geldstromen, en in opbrengsten en kosten.
Nieuw in deze tweede druk zijn hoofdstukken over capaciteit en bezettingsgraad, en over samenwerken en samengaan. In dit laatste hoofdstuk is onder meer aandacht voor kartels, fusie en overname, waardering van ondernemingen, en verschillende samenwerkingsvormen.
Verder zijn nieuwe paragrafen toegevoegd over onder andere vermogen en liquide middelen, afschrijven met annuïteiten, leasing en factoring.
Edward van Balen is coauteur van een toonaangevende serie voor de administratieve richting.
Voor het Brugboek bedrijfseconomie heeft hij gebruik gemaakt van zijn jarenlange ervaring als hbo-docent.
Uitgever BIM Media
Druk 2
ISBN/EAN 9789039526101
Auteur Balen, E. Van
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: