Change Management

Prijs: € 40,50
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Changemanagement In Changemanagement komen alle aspecten aan de orde die bij organisatieveranderingen van belang zijn: bestaansrecht, inrichting en leefbaarheid van organisaties, functionele relaties,...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Changemanagement
In Changemanagement komen alle aspecten aan de orde die bij organisatieveranderingen van belang zijn: bestaansrecht, inrichting en leefbaarheid van organisaties, functionele relaties, organisatiestructuur, functies en functioneren, fasering van veranderingsprocessen, networking en veranderingsinstrumenten. In deze vijfde druk zijn de veranderinzichten van de laatste jaren verwerkt en brengen toegevoegde krant- en webartikelen de leerstof dichter bij de student. Daarnaast zijn er twee afzonderlijke hoofdstukken gewijd aan de niveaus van verandering en het verandervermogen van de organisatie. In het slothoofdstuk is een nieuwe integrale case opgenomen.
Alle oefeningen en opgaven zijn te vinden op de ondersteunende website www.changemanagement.noordhoff.nl.
Centraal in het boek staat een integraal veranderingsmodel dat door de auteurs is ontwikkeld en zijn waarde in de praktijk heeft bewezen. Studenten leren met dit model hoe alle besproken aspecten met elkaar samenhangen en hoe een veranderingsproces met succes georganiseerd kan worden. De belangrijkste fasen in een veranderingsproces - analyse, veranderplan, implementatie en evaluatie – worden besproken en zijn voorzien van praktische aanwijzingen voor studenten.
In deze vijfde druk zijn de veranderinzichten van de laatste jaren verwerkt en brengen toegevoegde krant- en webartikelen de leerstof dichter bij de student. Daarnaast zijn er twee afzonderlijke hoofdstukken gewijd aan de niveaus van verandering en het verandervermogen van de organisatie. In het slothoofdstuk is een nieuwe integrale case opgenomen en alle oefeningen en opgaven zijn verplaatst naar de website. Deze druk heeft verder een nieuw jasje gekregen; in full colour en met aansprekende foto's en is voorzien van elementen die zelfstudie meer ondersteunen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001816254
Auteur Lubberding, J.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: