Civitas vwo werkboek

Prijs: € 11,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

ClVITASMaatschappijleer voor havo / vwoWerkboek vwoCIVITAS gaat over 'samen leven', over de wijzen waarop mensen de maatschappij hebben ingericht.De auteurs hebben er vanuit hun jarenlange ervaring vo...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

ClVITAS
Maatschappijleer voor havo / vwo
Werkboek vwo
CIVITAS gaat over 'samen leven', over de wijzen waarop mensen de maatschappij hebben ingericht.
De auteurs hebben er vanuit hun jarenlange ervaring voor gekozen om niet meteen met de deur in huis te vallen, maar eerst de tijd te nemen om met een opbouw van het vak te beginnen. Je gaat trede voor trede een trap op. Je komt steeds op nieuwe verdiepingen en dat levert diepgaande vergezichten op. Op deze manier leer je langzamerhand om maatschappelijke fenomenen te doorzien.
Dit werkboek helpt je bij het trede voor trede opgaan van die trap en bij het verkennen van de verdiepingen. Je vindt in dit werkboek opdrachten waarmee je kunt nagaan of je de teksten van CIVITAS goed begrepen en onthouden hebt.
De opdrachten van CIVITAS zijn afwisselend. Laat je verrassen door de vragen. Antwoord altijd alsof je het tegen iemand hebt die dit vak niet kent. Zo zorg je ervoor dat je beantwoording compleet is. Als je in staat bent het een ander uit te leggen, dan blijkt dat je inzicht verworven hebt in de wijze waarop onze samenleving is ingericht.
Uitgever Garant
Druk 2
ISBN/EAN 9789044120851
Auteur DIJKSTRA
Vakken Maatschappijleer

Anderen bestelden ook: