Commerciële calculaties 1

Prijs: € 42,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Commerciële calculaties 1 Commerciële calculaties 1 biedt een uitputtend en systematisch overzicht van het type calculaties dat op het NIMA A-examen aan de orde kan komen. In deze zesde editie van Com...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Commerciële calculaties 1
Commerciële calculaties 1 biedt een uitputtend en systematisch overzicht van het type calculaties dat op het NIMA A-examen aan de orde kan komen. In deze zesde editie van Commerciële calculaties 1 zijn enkele foutjes verbeterd en enkele formuleringen aangescherpt. Waar nodig is een korte inhoudelijke context aangegeven om de berekeningen beter te begrijpen. Ook zijn er nieuwe oefenopgaven toegevoegd. In het boek zit een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.
Aan de orde komen o.a. marketingcalculaties, productcalculaties, prijscalculaties, distributiecalculaties en reclamecalculaties. Hiermee speelt het boek in jouw wensen om niet alleen inzicht te krijgen in marketingtheoretische concepten, maar je ook in staat te stellen commerciële berekeningen te maken, zodat je later in staat bent dit soort aspecten in je strategische en operationele plannen mee te nemen.
Commerciële calculaties 1 legt de basis voor deze vaardigheden, en is dan ook nadrukkelijk bedoeld om naast de ‘normale’ studieboeken te gebruiken, omdat wel de rekentechniek van de sommen, maar niet hun context in de marketingtheorie/-praktijk wordt besproken.
Op de bijbehorende website www.commercielecalculaties1.noordhoff.nl vind je toetsvragen en uitwerkingen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001818678
Auteur Smal. J.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: