Competent commercieel commerciele activiteiten (+ cd-rom)

Prijs: € 55,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Deze titel is onderdeel van de serie Competent Commercieel. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor de competentiegerichte MBO-opleidingen Commercieel medewerker binnendienst (CMB), Contactcenter medew...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Deze titel is onderdeel van de serie Competent Commercieel. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor de competentiegerichte MBO-opleidingen Commercieel medewerker binnendienst (CMB), Contactcenter medewerker (CM) of Marketing medewerker (MM).
Het praktijkboek dat nu voor je ligt is ontwikkeld voor de opleidingen Medewerker klantcontact en sales (Commercieel medewerker binnendienst, Contactcenter medewerker)(niveau 3) en Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker, assistent communicatiemedewerker)(niveau 4). Dit praktijkboek is kerntaakspecifiek.

In het praktijkboek vindt u theorie, praktijkvoorbeelden, case-opdrachten en groepsopdrachten per hoofdstuk. Op de Studie-cd staan interactieve kennisvragen en hulpdocumenten om de leerstof te verwerken met behulp van de pc. De praktijktoetsen op de Studie-cd behandelen de leerstof van het praktijkboek in een realistische werkomgeving.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001100049
Auteur VUGHT
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: