Competentiemanagement

Prijs: € 33,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Competentiemanagement Competentiemanagement is een praktisch en toegankelijk boek over ontwikkeling van je competenties. Het is geschreven voor alle hbo-opleidingen die de competenties van hun student...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Competentiemanagement
Competentiemanagement is een praktisch en toegankelijk boek over ontwikkeling van je competenties. Het is geschreven voor alle hbo-opleidingen die de competenties van hun studenten willen ontwikkelen en voor alle studenten die meer wil weten over hun eigen sterkten en verbeterpunten. Alle hoofdstukken staan vol met opdrachten en tests, die je helpen om je eigen competenties te onderzoeken en te ontwikkelen. Het boek is erg geschikt voor zelfstudie en geeft je veel ruimte voor eigen invulling. Op de bijbehorende website www.competentiemanagement.noordhoff.nl vind je extra oefenmateriaal.
Competentiemanagement behandelt de volgende onderwerpen:
Wat is competentiemanagement? Wie ben ik (o.a. zelfanalyse en zelfreflectie)? Wat kan ik individueel? Wat kan ik in een team? Wat wil ik worden? En hulpmiddelen.
Alle opdrachten in Competentiemanagement worden toegelicht en van achtergrondinformatie voorzien. Bovendien staan er tips in over de wijze van beoordeling en terugkoppeling. Ook worden suggesties gedaan voor het combineren van bepaalde opdrachten. De auteurs putten bij dit alles uit hun eigen ervaringen, maar ook uit reacties van gebruikers van eerdere drukken van dit boek.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001814229
Auteur Grit, R.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: