Copy & concept

Prijs: € 47,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Copy & concept Copy & concept begint waar de meest gebruikte handboeken over marketingcommunicatie en strategie ophouden. Copy & concept laat je zien dat je marketingcommunicatie doelen sneller bereik...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Copy & concept
Copy & concept begint waar de meest gebruikte handboeken over marketingcommunicatie en strategie ophouden. Copy & concept laat je zien dat je marketingcommunicatie doelen sneller bereikt met een goed concept en een professionele tekst. Deze uitgave vertelt je alles over het creatieve proces waarmee jij later als professional in de (marketing)communicatie rechtstreeks te maken krijgt. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website. Daar vind je onder andere praktijkgerichte casussen, opdrachten, links en actualiteiten.
Copy & concept laat je zien wat het creatieve proces concreet inhoudt. Van briefing en strategie tot conceptontwikkeling, creatieve technieken en copywriting. Een aanwinst voor het vakgebied en voor jouw toekomst. Prikkelend en eigentijds, met actuele voorbeelden en cases van topbureaus uit Nederland en Duitsland. Compleet met een ondersteunende website met een schat aan handige online tools.
Copy & concept is schitterend en onderscheidend vormgegeven, met in de herziene editie volop aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen waaronder social media, storytelling en andere online tips, trends en trucs.
Waarom kiezen voor Copy & concept:
- het enige boek dat het complete creatieve proces bespreekt;
- perfect evenwicht tussen theorie en praktijk.
- compleet met online ondersteuning en cases van topbureaus.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001838720
Auteur Thobokholt, Bert
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: