Van Dale beeldwoordenboek Nederlands-Italiano

Prijs: € 14,99
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Leer een taal door middel van beelden! Beelden helpen enorm bij het onthouden van de woordenschat: beelden bieden je direct houvast en zijn daardoor aansprekender dan tekst alleen, ze motiveren je en ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Leer een taal door middel van beelden!
Beelden helpen enorm bij het onthouden van de woordenschat: beelden bieden je direct houvast en zijn daardoor aansprekender dan tekst alleen, ze motiveren je en maken het leren leuker (en makkelijker)!

Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands/Italiano bestaat uit dertien thematische hoofdstukken (o.a. Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep, Noodgevallen, Getallen en maten). Het staat vol met eenvoudige woorden die je in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, zoals de auto/la macchina, het tasje/la borsetta en de teenslipper/l'infradito.

Bij elk plaatje staan het Nederlandse woord en de Italiaanse vertaling vermeld. Hierdoor breid je op een speelse manier je basiswoordenschat uit. Dankzij een dubbel register kun je dit beeldwoordenboek ook gebruiken om op je eigen niveau woorden op te zoeken.
- Meer dan 15.000 woorden verbeeld in 3.000 fullcolourafbeeldingen
- Met de essentiƫle woordenschat voor dagelijks gebruik
- Dubbel register: zoek een woord op in het Nederlands of Italiaans
- Zakformaat: handig om mee te nemen op vakantie!

Van Dale Beeldwoordenboeken zijn er in vijf talen: Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.
Uitgever Van Dale Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789460771958
Auteur Van Dale
Vakken Italiaans

Anderen bestelden ook: