Van Dale grammatica Spaans

Prijs: € 24,99
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Grip op grammaticaPresentatie in duidelijke tabellenIndeling in niveaus op basis van het Europees Referentiekader (ERK)Duidelijke opbouw van het basisniveau A1 tot niveau B2Elk niveau een eigen kleur ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Grip op grammatica
Presentatie in duidelijke tabellen
Indeling in niveaus op basis van het Europees Referentiekader (ERK)
Duidelijke opbouw van het basisniveau A1 tot niveau B2
Elk niveau een eigen kleur voor optimale herkenning
Heldere voorbeeldzinnen die passen bij het ERK-niveau

De Van Dale Grammatica Spaans geeft je een compleet overzicht van de Spaanse grammatica. De onderwerpen worden behandeld op verschillende taalniveaus, zodat je de grammatica kunt bestuderen op het niveau dat bij je past. Door de presentatie in duidelijke tabellen is deze grammatica overzichtelijk en handig. Zelfs de moeilijkste onderwerpen worden begrijpelijk!

De Van Dale Grammatica's zijn geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert, waaronder scholieren in het middelbaar onderwijs, studenten aan hogescholen of universiteit en taalcursisten. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.

Ook verkrijgbaar
De Van Dale Werkwoordgrammatica's voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.
Uitgever Van Dale Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789460773082
Auteur Irún Chavarría, C.
Vakken Spaans

Anderen bestelden ook: