Van dale miniwoordenboek Nederlands

Prijs: € 7,99
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit handzame Van Dale Miniwoordenboek Nederlands is gemaakt voor iedereen die, zonder de 'ballast' van traditionele woordenboekinformatie, een korte en eenvoudige omschrijving van een woord wil weten....
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Dit handzame Van Dale Miniwoordenboek Nederlands is gemaakt voor iedereen die, zonder de 'ballast' van traditionele woordenboekinformatie, een korte en eenvoudige omschrijving van een woord wil weten. Dat kan zijn omdat iemand Nederlands wil leren, Dat kan zijn omdat iemand Nederlands wil leren, maar ook als iemand even geen behoefte heeft aan grammaticale informatie of voorbeeldzinnen.

Dit Van Dale Miniwoordenboek Nederlands bevat 18.000 woordbetekenissen van alledaagse veelvoorkomende woorden. De opbouw van een artikel is simpel: lidwoord, trefwoord en omschrijving. Het boek bevat verder geen informatie over het gebruik van de woorden. Bovendien zijn redactionele afkortingen of vreemde tekens weggelaten.
Alle Van Dale Miniwoordenboeken hebben een handig zakformaat, een flexibele kaft en een goed leesbare letter. Kortom, de Van Dale Mini's zijn klein maar fijn. Échte hebbedingen!

De Van Dale Miniwoordenboeken zijn er in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Noors, Zweeds, Deens, Indonesisch, Pools, Kroatisch, Slowaaks, Tsjechisch, Sloveens, Afrikaans, Grieks, Arabisch en Chinees.

- Eenvoudige opbouw van artikel: lidwoord, trefwoord, omschrijving
- Lidwoorden in de kantlijn (de, het)
- Geen redactionele afkortingen of vreemde tekens
- Korte en eenvoudige omschrijvingen
- Handig zakformaat met flexibele kaft
- Actuele en adequate woordenschat
- Inhoud: ca. 18.000 woordbetekenissen
- Bladzijden: 575
Uitgever Van Dale Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789066486393
Auteur Dale
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: