Van Dale taalhandboek nederlands

Prijs: € 34,99
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Zeer uitgebreid: antwoord op de meest uiteenlopende taalvragenEenvoudig zoeken en snel vindenDe zekerheid van kwaliteit door Van Dale Toegankelijk: luchtig geschreven en fris vormgegevenGeschreven van...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Zeer uitgebreid: antwoord op de meest uiteenlopende taalvragen
Eenvoudig zoeken en snel vinden
De zekerheid van kwaliteit door Van Dale
Toegankelijk: luchtig geschreven en fris vormgegeven
Geschreven vanuit het perspectief van de Nederlandstalige gebruiker
De verdiepingsslag op de grote woordenboeken
Passend bij de reeks grote woordenboeken: voor een complete taalvraagbaak in je boekenkast

Taal is leuk, maar soms ook moeilijk. Gelukkig zijn er de vertrouwde Van Dale-woordenboeken om je te helpen. Voor taalvragen die een stap verder gaan dan de antwoorden uit de woordenboeken is er het Van Dale Taalhandboek Nederlands.

Deze gebruiksaanwijzing van de Nederlandse taal helpt iedereen die tijdens het schrijven op vragen stuit. "Moet ik hier hen of hun gebruiken?", "Hoe deel ik mijn tekst in?", "Wanneer gebruik je een puntkomma?". Of het nu is op het gebied van stijl, grammatica, spelling of punten en komma's, in dit boek vind je altijd wat je zoekt.

Van Dale Taalhandboeken zijn luchtig geschreven en fris vormgegeven. Het plezier hebben met taal en het ondersteunen van het creatieve schrijfproces staan centraal. Verwacht dus naast de soms pittige, technisch-inhoudelijke passages ook afwisseling met teksten over bijvoorbeeld het gebruik van clich├ęs in organisaties.
Uitgever Van Dale Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789460770012
Auteur Boer, a. de
Vakken Aardrijkskunde

Anderen bestelden ook: