Design management in essentie

Prijs: € 33,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Design Management is de opvolger van het succesvolle Corporate Design Management. Het is een vlot geschreven en zeer overzichtelijk standaardwerk op het gebied van design management. Het daagt je uit ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Design Management is de opvolger van het succesvolle Corporate Design Management. Het is een vlot geschreven en zeer overzichtelijk standaardwerk op het gebied van design management. Het daagt je uit om een eigen visie op design te ontwikkelen en om deze visie in de praktijk vorm te geven. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Deze uitgave geeft je niet alleen een heldere uitleg van begrippen als identiteit, imago, huisstijl, brands, merkbouw en design audit. Je leert ook hoe je deze begrippen succesvol kunt toepassen en hoe je bijvoorbeeld een huisstijl kunt ontwikkelen en managen. In deze herziene druk is de scope van corporate naar generiek designmanagment verschoven, en is de bijbehorende website toegevoegd met extra cases en opdrachten.

Design Management is niet alleen een zeer toegankelijk en compleet studieboek, maar zal ook na de studie goede diensten bewijzen als naslagwerk.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001782740
Auteur Michels . Thiel, Van
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: