Deskresearch informatie selecteren beoordelen en verwerken

Prijs: € 29,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Deskresearch is een handleiding voor het zoeken en verwerken van informatie. Door middel van een stappenplan wordt de lezer begeleid bij het opzetten en uitvoeren van literatuuronderzoek. Elk hoofdstu...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Deskresearch is een handleiding voor het zoeken en verwerken van informatie. Door middel van een stappenplan wordt de lezer begeleid bij het opzetten en uitvoeren van literatuuronderzoek. Elk hoofdstuk gaat in op een specifieke fase van het zoeken naar informatie: van het formuleren van de zoekvraag tot de kwaliteit van de rapportage. Drie thema's krijgen speciale aandacht: het bepalen van de informatiebehoeften, het gebruiken van informatiebronnen en het beoordelen van informatie. Tevens is er veel aandacht voor internet als informatiebron en het gebruik van zoekmachines.

Deskresearch bevat verschillende praktijkvoorbeelden, vragen en opdrachten waarmee de theorie aan de praktijk getoetst kan worden.

In deze tweede editie is de informatie rond zoekmachines geactualiseerd en zijn diverse nieuwe praktijkvoorbeelden toegevoegd. Daarnaast is er aandacht voor het samenstellen van literatuurlijsten met behulp van software en worden er meer informatiebronnen besproken.

Doelgroep
Dit boek is geschikt voor studenten vanaf het eerste jaar tot en met het einde van de studie.
Uitgever Pearson Edu.Nederlandstalig via CB
Druk 2
ISBN/EAN 9789043019385
Auteur Veen, M. Van , Westerkamp, K.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: