Diego en frida

Prijs: € 12,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Diego Rivera is de wereldberoemde frescoschilder uit Mexico: revolutionair, vrouwenverleider, egoïst en de lelijkheid zelf.De jeugdige Frida Kahlo ontwikkelt zich tot een buitengewoon kunstenares, bez...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Diego Rivera is de wereldberoemde frescoschilder uit Mexico: revolutionair, vrouwenverleider, egoïst en de lelijkheid zelf.
De jeugdige Frida Kahlo ontwikkelt zich tot een buitengewoon kunstenares, bezit een verwarrende schoonheid en een vurige hartstocht. Door een gruwelijk ongeluk is zij tot levenslang lijden veroordeeld.
Tegen de achtergrond van de Mexicaanse Revolutie geeft Le Clézio zijn persoonlijke visie op een uniek kunstenaarspaar.

Jean-Marie Gustave Le Clézio (Frankrijk, 1940) won in 2008 de Nobelprijs voor Literatuur. In totaal schreef Le Clézio meer dan vijftig romans, verhalen, kinderboeken en essays. Bij De Geus verschenen eerder onder meer In volle zee, De Afrikaan, Omwentelingen, Gouden vis, Diego en Frida, Angoli Mala, Proces-verbaal, en Refrein van de honger.

¿Een auteur van nieuwe wegen, poëtisch avontuur en sensuele extase, de menselijkheid verkennend buiten de kaders van de heersende beschaving.¿ ¿ Nobelprijscomité
Uitgever De Geus B.V.
Druk 1
ISBN/EAN 9789044516180
Auteur ClÚzio, j.m.g. le
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: