Dienstenmarketingmanagement

Prijs: € 63,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Dienstenmarketingmanagement Wil je alles weten over online en offline dienstenmarketing? Dan is D...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Dienstenmarketingmanagement
Wil je alles weten over online en offline dienstenmarketing? Dan is Dienstenmarketingmanagement een prima keus voor jou! Het boek is al twintig jaar hét standaardwerk voor marketingmanagement in de dienstensector. Het biedt je een gestructureerd overzicht van het marketingbeleid bij dienstverleners. Nieuw in deze herziene uitgave is de aandacht voor online marketing bij dienstverleners. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang toe de ondersteunende website www.dienstenmarketingmanagement.noordhoff.nl. Daar vind je toetsvragen, casussen en een begrippentrainer.
Dienstenmarketingmanagement leert je een succesvol marketingplan voor deze sector te ontwikkelen. Doelgericht en no-nonsense. En 100% gericht op een optimaal resultaat bij projecten en tentamens tijdens je studie. Ook een handig naslagwerk voor als je straks aan het werk gaat.
Veel online ontwikkelingen zullen herkenbaar voor je zijn en je leert deze professioneel in te zetten bij dienstverleners zoals banken, verzekeraars, uitzendbureaus, schoonmaakbedrijven, ziekenhuizen en het onderwijs. Aan de orde komen online begrippen als social media, online reviews, Google Adwords, apps, crowdsourcing en –funding, WEBQUAL en SELFQUAL. Het boek is prettig leesbaar en goed gestructureerd. Je kunt er prima zelfstandig mee aan de slag.
Waarom kiezen voor Dienstenmarketingmanagement:
- hèt complete standaardwerk voor on- en offline dienstenmarketing;
- toegespitst op het schrijven van een marketingplan;
- uitgebreide aandacht voor begrippen binnen online dienstenmarketing.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001818999
Auteur Vries Jr., Wouter de Helsdingen, Piet van
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: