Doceren in het hoger onderwijs

Prijs: € 28,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Doceren in het hoger onderwijs laat beginnende docenten zien wat zij kunnen verwachten van de onderwijspraktijk. Helder geschreven en zeer praktijkgericht. Waarom kiezen voor Doceren in het hoger onde...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Doceren in het hoger onderwijs laat beginnende docenten zien wat zij kunnen verwachten van de onderwijspraktijk. Helder geschreven en zeer praktijkgericht.
Waarom kiezen voor Doceren in het hoger onderwijs?
- geschikt voor alle hbo- en wo-docenten;
- realistische en unieke kijk op de onderwijspraktijk;
- gebaseerd op interviews met startende docenten.
Docenten die starten met hun loopbaan in het hoger onderwijs, hebben vaak slechts een vaag idee van wat ze allemaal te wachten staat. Dat ze zich gaan bezighouden met lesgeven en eventueel met het ontwikkelen van onderwijs, is duidelijk. Maar wat ze verder kunnen verwachten, weten ze eigenlijk niet.
Dit boek voorziet in de behoefte aan algemene informatie bij docenten die net beginnen met lesgeven in het hoger onderwijs. Het richt zich specifiek op de onderwerpen, problemen en verrassingen die zij tegenkomen. Doceren in het hoger onderwijs bevat zowel informatie over het onderwijs geven zelf als over de organisatie waar beginnende docenten komen te werken.
Inspiratie voor de inhoud van Doceren in het hoger onderwijs is verkregen uit interviews met startende docenten in het hoger onderwijs (hbo en wo). Wat zij belangrijk vonden om door te geven aan anderen, vormt het uitgangspunt. Dit boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001838638
Auteur Bax, A.
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: