Early blackbirds 2015

Prijs: € 12,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Early blackbirds (12-14) bestaat dit jaar uit: - What happened at seacliffe - The art show - When the sea came in What happened at Seacliffe - Denise Kirby Cully Robinson reist naar het Engelse dorpj...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Early blackbirds (12-14) bestaat dit jaar uit:
- What happened at seacliffe
- The art show
- When the sea came in

What happened at Seacliffe - Denise Kirby
Cully Robinson reist naar het Engelse dorpje Seacliffe, waar haar voorouders begraven liggen. Ze is stomverbaasd als ze verneemt dat er tot op de dag van vandaag nog familieleden van haar in Seacliffe wonen en nog wel hele rijke ook.
Ze gaat op zoek naar de geschiedenis van haar familie en krijgt te horen dat er lang geleden een misdaad is gepleegd, waarover al twee eeuwen lang wordt gezwegen. Het is duidelijk dat haar familieleden er niet mee geconfronteerd willen worden. Maar waarom niet?

The Art Show - Paula Smith
Sophie doet niets liever dan schilderen en wil graag naar de kunstacademie, maar haar ouders hebben een andere toekomst voor haar uitgestippeld. Haar goede vriendin Dorothy steunt haar en assisteert haar bij het opzetten van een eigen tentoonstelling. Terwijl ze bezig zijn met de voorbereidingen komt Sophie op het spoor van een geheim uit Dorothy’s verleden. Als ze besluit haar vriendin te helpen beseft ze nog niet dat dit hun beide levens radicaal zal veranderen.

When the Sea Came In - Mary Tomalin
Als de aarde in de toekomst steeds warmer is geworden is het leven totaal veranderd. Door de wereldwijde opwarming zijn de zeespiegels gestegen. Er hebben zich gigantische overstromingen voorgedaan, waarbij over de hele wereld kuststeden door vloedgolven zijn verzwolgen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001866006
Auteur Noordhoff
Vakken Engels

Anderen bestelden ook: