Effectief en motiverend leidinggeven

Prijs: € 24,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Effectief en motiverend leidinggeven is een praktisch en inspirerend studieboek om je voor te bereiden op een leidinggevende functie. Je hoeft geen eindeloze hoeveelheid managementliteratuur door te n...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Effectief en motiverend leidinggeven is een praktisch en inspirerend studieboek om je voor te bereiden op een leidinggevende functie. Je hoeft geen eindeloze hoeveelheid managementliteratuur door te nemen om een goede start te maken. Aan de hand van de theorie en oefeningen uit dit basisboek kun je (blijven) werken aan diverse competenties die je nodig hebt om jezelf en anderen succesvol aan te sturen. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In Effectief en motiverend leidinggeven komen de volgende onderwerpen aan de orde: taakgericht managen en mensgericht leidinggeven combineren, zelfbewustzijn ontwikkelen, communiceren met verstand en gevoel, omgaan met diversiteit, motiveren van mensen, aansturen van een team, conflicten managen, visie ontwikkelen en creatief veranderen, doelgericht en georganiseerd werken en omgaan met stress en genieten van flow.
Het boek is geschikt voor propedeuse en/of hoofdfase en blijft ook na je studie bruikbaar.
Aanvullend studie- en lesmateriaal is te vinden op de bijbehorende website.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001773625
Auteur Brakkee, S.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: