Elektrotechniek

Prijs: € 59,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Elektrotechniek is bedoeld voor werktuigbouwkundigen en andere niet-elektrotechnici die een leidinggevende functie (gaan) vervullen. Het reikt je de basiskennis van elektrotechniek aan en laat zien we...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Elektrotechniek is bedoeld voor werktuigbouwkundigen en andere niet-elektrotechnici die een leidinggevende functie (gaan) vervullen. Het reikt je de basiskennis van elektrotechniek aan en laat zien welke mogelijkheden de elektrotechniek biedt.
Waarom kiezen voor Elektrotechniek?
- aandacht voor vrijwel het gehele vakgebied elektrotechniek;
- toegankelijke vragen en opdrachten;
- handige ondersteunende website.
Elektrotechniek besteedt aandacht aan vrijwel het gehele vakgebied van de elektrotechniek, waarbij het gebruik van formules tot een minimum is beperkt. De vragen en opdrachten zijn doelbewust eenvoudig gehouden, zodat je er ook prima zelf mee aan de slag kunt. Het boek richt zich op studenten in het laatste studiejaar van technische opleidingen in het middelbaar beroepsonderwijs en studenten in het eerste studiejaar van technische hbo-opleidingen. Het is ook geschikt voor avondopleidingen en bedrijfscursussen.
Elektrotechniek bevat twee soorten hoofdstukken: theoretische en praktijkgerichte. In de eerste acht hoofdstukken kun je werken aan je theoretische basiskennis van elektrotechniek en leer je belangrijke begrippen. De volgende elf hoofdstukken zijn op de praktijk gericht.
Door de nieuwe lay-out is het boek aantrekkelijker en toegankelijker geworden. De inhoud is veranderd en bijgesteld, en aangevuld met nieuwe praktische toepassingen van elektrotechniek. Het boek sluit nu geheel aan bij het gewenste kennisniveau van elektrotechniek in het eerste studiejaar van commercieel-technische studierichtingen binnen het hbo. Elektrotechniek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.elektrotechniekwtb.noordhoff.nl is kun je aanvullend materiaal vinden waarmee je je nóg beter kunt voorbereiden op je tentamens.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001836764
Auteur Hoek, R.W. van, Scheltinga, L.
Vakken Techniek

Anderen bestelden ook: