Elsevier btw almanak 2010

Prijs: € 78,44
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Een compleet en handig naslagwerk over de BTW is voor iedere ondernemer (klein en groot) én zijn adviseur absoluut noodzakelijk. Onvoldoende aandacht voor de BTW kan de ondernemer veel geld kosten. De...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Een compleet en handig naslagwerk over de BTW is voor iedere ondernemer (klein en groot) én zijn adviseur absoluut noodzakelijk. Onvoldoende aandacht voor de BTW kan de ondernemer veel geld kosten. De BTW is dé inkomstenbron voor de overheid, en intensief toezicht door de Belastingdienst is dan ook onvermijdelijk. Met Elsevier BTW Almanak 2010 kunnen de ondernemer en zijn adviseur op ten minste gelijk niveau praten met de belastinginspecteur over de BTW-heffing in zijn specifieke situatie. De almanak is onmisbaar bij het opstellen van een correcte BTW-aangifte en bij het nemen van bedrijfsbeslissingen. Alle relevante regelingen worden behandeld, tot en met verwante onderwerpen als controle, administratieve boetes, heffingsrente, bezwaar en beroep en invordering. Tarieven, vrijstellingen, laatste nieuws, belangrijke adressen in Nederland en de andere landen van de Europese Unie en een uitgebreid register completeren de BTW Almanak 2010.

Uitgebreid aandacht voor
Nieuwe regels m.b.t. de plaats van dienst bij zaken doen met het buitenland
Laatste ontwikkelingen m.b.t. de medische vrijstelling
Recente ontwikkelingen m.b.t. onroerend goed
Nieuwe regels m.b.t. de teruggaaf van BTW betaald in andere EU-landen
Recente ontwikkelingen m.b.t. BTW-aftrek op goederen die zakelijk en privé worden gebruikt (zoals vakantiewoningen, werkkamer thuis enz.)
Laatste ontwikkelingen m.b.t. het BUA
Nieuwe regels voor opleggen fiscale boeten
Recente rechtspraak
Uitgever Reed Business Information
Druk 1
ISBN/EAN 9789068827392
Auteur BLIJSWIJK
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: