Encyclopedie van de filosofie _ van de oudheid tot vandaag, termen, begrippen, namen en stromingen

Prijs: € 45,00
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Deze nieuwe grote encyclopedie geeft de lezer op overzichtelijke wijze toegang tot de westerse en oosterse filosofie, van de Oudheid tot vandaag.Van 'Aristoteles' tot 'Zizek' en van 'aanschouwing' tot...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Deze nieuwe grote encyclopedie geeft de lezer op overzichtelijke wijze toegang tot de westerse en oosterse filosofie, van de Oudheid tot vandaag.
Van 'Aristoteles' tot 'Zizek' en van 'aanschouwing' tot 'zijn': de Encyclopedie van de filosofie beschrijft namen van denkers en stromingen, termen en begrippen. Daarmee wordt duidelijke informatie gegeven over de geschiedenis van de filosofie, en krijgen ook de nieuwste ontwikkelingen aandacht. Literatuurverwijzingen aan het einde van de lemma's helpen de lezer om zich verder te verdiepen. De vele interne verwijzingen en het uitgebreide register geven een goed beeld van de onderlinge samenhang tussen de thema's.
De Encyclopedie van de filosofie is een ideaal boek voor scholieren en studenten, voor journalisten en redacteuren, voor algemeen gebruik thuis en voor bibliotheken.
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 1
ISBN/EAN 9789085064572
Vakken Filosofie

Anderen bestelden ook: