Engels in het basisonderwijs

Prijs: € 34,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Engels in het basisonderwijs biedt een helder overzicht van alles wat een leraar basisonderwijs moet kennen en kunnen om het vak Engels op een goede en verantwoorde manier te kunnen geven. Het boek sl...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Engels in het basisonderwijs biedt een helder overzicht van alles wat een leraar basisonderwijs moet kennen en kunnen om het vak Engels op een goede en verantwoorde manier te kunnen geven. Het boek sluit aan bij de kennisbasis Engels voor de pabo.

In tien hoofdstukken komen de verschillende aspecten van Engels in het basisonderwijs aan de orde. Aan de hand van de beschikbare kennis over het leren van (vreemde) talen worden de didactische principes van het geven van Engels uitgelegd. Aan bod komen het vierfasenmodel, verschillende taaldidactieken en recente ontwikkelingen zoals vvto en CLIL. Middels het onderdeel "Hoe kun je dit in het basisonderwijs toepassen?" wordt een directe link van de theorie naar de praktijk gelegd. De talrijke uitgewerkte voorbeelden zijn direct toepasbaar in de Engelse les.

Engels in het basisonderwijs wordt ondersteund door de bijbehorende website met daarop: Het online boek (digitale hoofdstukken), samenvattingen per hoofdstuk en actualiteiten.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001795481
Auteur Bodde-alderlieste, M.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: