Examenwoorden duits havo/vwo kaart

Prijs: € 6,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen
 

Omschrijving

De woorden die belangrijk zijn in het examen Duits havo/vwo staan nu met vertaling op een overzichtelijke kaart. Je ziet in één oogopslag waar het om gaat! Wanneer je die ca. 1500 examenwoorden beheer...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Telefoonkaart duits

Telefoonkaart duits 9789066752993
€ 6,25

Kleintje grammatica

Kleintje grammatica 9789066753808
€ 4,50

Uitgebreide omschrijving


De woorden die belangrijk zijn in het examen Duits havo/vwo staan nu met vertaling op een overzichtelijke kaart. Je ziet in één oogopslag waar het om gaat! Wanneer je die ca. 1500 examenwoorden beheerst, kun je het examen Duits havo/vwo met vertrouwen tegemoet zien.

De woordenschat is alfabetisch geordend, zodat je snel elk gewenst woord kunt opzoeken.
De kaart is bedoeld om er ca. twee jaar voor je examen mee aan de slag te gaan. Door hem bij je Duitse lessen en huiswerk te gebruiken, kom je in de aanloop naar het examen al heel veel woorden één of meerdere keren tegen. Zo raak je spelenderwijs vertrouwd met de woordenschat die belangrijk is op het examen. Systematische doorname in het examenjaar en in de periode voor het examen maakt het mogelijk om op het vlak van de woordkennis de puntjes op de i te zetten! Met Examenwoorden Duits havo/vwo is het aan je zelf: je weet wat belangrijk is! Gezien de lage prijs kan de kaart ook op individuele basis door leerlingen worden aangeschaft. Zo kan de kaart nog voor het examen 2014 worden gebruikt.

Kenmerken:
- 21 x 15 cm
- 8 pagina’s
- uitklapbaar
- geplastificeerd
- slijtvast en afwasbaar.
-
Uitgever Walvaboek
Druk 1
ISBN/EAN 9789066753891
Auteur Mangnus, H.
Vakken Duits
Prijs: € 6,25

Anderen bestelden ook: