Faq - Boek Voor Managers 100 Vragen En Antwoorden Uit De Praktijk

Prijs: € 28,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

100 vragen en antwoorden uit de praktijk U kent ze wel, van die momenten waar u als manager niet direct raad mee weet. U moet een confronterend gesprek voeren maar weet niet goed hoe. U wilt de teamge...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

100 vragen en antwoorden uit de praktijk
U kent ze wel, van die momenten waar u als manager niet direct raad mee weet. U moet een confronterend gesprek voeren maar weet niet goed hoe. U wilt de teamgeest versterken, maar krijgt nauwelijks medewerking. Of u bespeurt een negatieve sfeer op de werkvloer en wilt daar wat aan veranderen. Wat het probleem ook is, ú zult het moeten oplossen en liefst zo snel mogelijk.

Het FAQ-boek voor managers biedt dan direct uitkomst. Het is uw persoonlijke adviseur die een concrete oplossing biedt voor uw probleem en u op heldere wijze inzicht geeft in de situatie.

De 100 vragen in dit boek komen rechtstreeks uit de praktijk en zijn net zo divers als de situaties waarin u zich als manager kunt bevinden – of u nu een doorgewinterde manager bent of pas komt kijken.

Onlinecoach Asha Kalijan geeft oplossingsgerichte antwoorden die direct toepasbaar zijn. Door hun coachende karakter dragen de antwoorden bovendien bij aan een beter persoonlijk inzicht. Daardoor zult u ook toekomstige problemen met meer knowhow en zelfvertrouwen tegemoet treden.
Uitgever SDU Servicecentrum Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789052616636
Auteur Kalijan, A.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: